Despre noi

Despre noi

 

Despre noi

  Mica noastra pepiniera este situata in Piatra Neamt si este specializata in arbori si arbusti deosebiti dar puteti gasi si plante folosite in mod constant pentru gardurii vii si amenajari traditionale .

  Este rezultatul unei activitati de familie bazata pe propria experienta in cresterea plantelor in conditiile climatului temperat continental specific zonei nord estice a tarii noastre cu ierni grele si veri fierbinti si secetoase. Ne straduim in fiecare an sa imbogatim oferta noastra cu plante noi si deosebite care sa corespunda conditiilor noastre de clima, dar dorim deasemenea sa va oferim in permanenta si plante cu cerere constanta precum Thuja Smaragd, Columnaris etc. la cel mai bun raport pret/calitate.

  Oferta noastra contine plante adaptate conditiilor climatice din Romania crescute in containere cat si direct in sol. Plantele din sol pot fi scoase si livrate doar in intervalul octombrie - aprilie, in timp ce plantele la container pot fi livrate si plantate pe toata perioada anului chiar si iarna daca solul nu este inghetat. Astfel va puteti bucura de placerea reamenajarii gradinii inafara perioadelor traditionale si mai aglomerate de plantare (primavera si toamna). Chiar si in perioada concediului de vara va puteti bucura lucrand mai in tihna si beneficiind de mai mult ragaz si de aspectul mult mai placut al plantelor care se afla in plina vegetatie si splendoare (primavara si toamna plantele nu sunt in perioada de maxim decor).

  Cei  din Piatra Neamt si imprejurimi precum si cei aflati in trecere ne pot gasi in str.Fermelor nr. 27 (200 m mai jos de Praktiker) unde pot admira plantele si deasemeni obtine informatii mai detaliate asupra lor.